Start

For elever

For bedrifter

For skole

For foreldre

For tillittsvalgte

For lærlinger

To unge grafikere søkes

Er du ung, profesjonell designer? Eller har du noen up-and-coming i staben? Vi er på jakt etter et team på to som kan representere Norge i den internasjonale konkurransen Young Lions i Cannes i juni. Se www.grafikk.no


Det er Cannes Lions Festivalen som er arrangør for denne årlige 24-timers konkurransen hvor unge kreative, profesjonelle får mulighet til å vise fram sine ferdigheter for noen av de mest innflytelsesrike personene i bransjen. Hvert land som deltar kan sende to utøvere. I år har Capa, som representerer Cannes Lions i Norge, inngått et samarbeid med Grafill om å finne et dyktig team til kategorien Design.

Konkurransen er for deltakere på 28 år eller yngre som er i jobb. To kan søke som team, eller man kan søke alene og bli satt sammen som et team.

Send oss to referanseprosjekter som er relevant for oppgaven som skal løses i Cannes (teamet som sendes skal utvikle en identitet basert på en brief man får utdelt i Cannes - se eksempler fra fjoråret under lenken Les mer). I tillegg sendes en motivering på inntil en side som beskriver hvorfor du/dere skal vinne en plass i Young Lions Design 2014.

Grafill med samarbeidspartnere dekker deltakeravgift, flybillett og opphold.

Den 24-timers lange konkurransen foregår i Cannes i juni. Deltakere må være 28 år eller yngre (ikke fylt 29 når konkurransen foregår i Cannes), og de må være i jobb (ikke student eller student på utplassering). De to utvalgte vil konkurrere som et team i konkurransens kategori design. To kan søke som team, eller søke alene og bli satt sammen i et team på to.

Ønsker du å delta?
Send oss to referanseprosjekter som er relevant for oppgaven som skal løses i Cannes (teamet som sendes skal utvikle en identitet basert på en brief man får utdelt i Cannes - se under). I tillegg sender dere inn en motivering på inntil en side som beskriver hvorfor du/dere skal vinne en plass i Young Lions Design 2014. Du kan sende inn som enkeltutøver, eller to kan gå sammen som et team og sende inn en felles begrunnelse.

Sendes på mail til grafill@grafill.no.

Husk å merke alle vedlegg med søkers navn.

Tunge filer kan lastes opp på Grafills FTP-server:
http://109.74.177.142:82

Brukernavn: yl2014
Passord: yl2014

Frist 20. februar 2014!

 

« Tilbake

 
 
Fellesforbundet
Mediebedriftene
NHO Grafisk